Nyheter

Uppdatering banan......

  • 26 apr 2024

Återigen behöver vi backa från beslut om att öppna banan.....

Regn under torsdagen och snö/regn också under fredagen ställer till det. Prognosen för helgen är också ändrad till det sämre med fortsatt nederbörd och kallare väder än förväntat. 

Nu hoppas vi att prognosen från tisdag och framåt slår in med varmare och torrare väder! Ny uppdatering kommer under onsdagen 1 maj.

Vårterminens juniorträningar sätter igång som planerat lördag 27 april. 

TREVLIG HELG!

Ny uppdatering banan!

  • 16 apr 2024

Det har varit en utmanande vår för landets golfbanor och det inkluderar även Danderyds GK. Liksom hos många andra är det för blött på banan för att spel ska kunna bli aktuellt och vi kommer tyvärr inte kunna öppna på fredag 19 april som vi hoppats. Vi tar dag för dag, hoppas på värme/sol och återkommer med ny uppdatering i mitten av nästa vecka, v 17.

Ny uppdatering banan!

  • 14 apr 2024

Regnet faller tyngre än väntat under söndagen på Danderyds GK. Vi har beslutat att låta banan vila fram till fredag då tanken är att vi ska öppna officiellt för säsongen. Banan är således helt stängd tillsvidare.

SOL OCH VÄRME NU TACK!!

Uppdatering banan

  • 12 apr 2024

Danderyds GK kommer att öppna officiellt fredag 19 april. Fram till dess håller banan öppet med provisoriska vintergreener. Starttidsbokning  är tillgänglig från onsdag 17 april. För spel fram till fredag gäller först till kvarn på 1:ans utslagsplats. Var som alltid noga med säkerheten på banan!

                                                                     ***

MEDLEMSKAP 2024
För att spela på klubben utan att betala greenfee krävs aktivt Golf id genom medlemskap i Danderyds GK. Greenfee betalas av icke medlemmar och dessa behöver aktivt Golf id via annan golfklubb.

Om man varit medlem 2023 och Golf id inte är aktivt behöver årsavgiften betalas för 2024. Om inte giltig faktura finns för betalning så kontakta klubben via mail: info@danderydsgk.se så hjälper vi till. 

 

Uppdatering banan

  • 7 apr 2024

Väder, väder, väder........ Samma visa år ut och år in vid denna tidpunkt! Varmt och fint väder kring påsken och en hel del spel på banan med vintergreener öppna. Precis när tanken väcktes att det snart kanske går att öppna fullt ut så kom vintern tillbaks med snö och kyla! Nåväl, vi är ganska härdade och vi vet att det vänder snabbt igen.

Siktet är nu inställt på att öppna banan under v16, kanske redan måndag 15 april om allt går väl. Fram tills dess får vi hålla tillgodo med spel på vintergreener om vädret tillåter.