Nyheter

KM avgjort på Danderyds GK!

  • 28 aug 2023

Klubbmästerskapen spelades i strålande solsken söndagen 27 augusti, en riktigt fin sensommardag! Deltagarna var laddade och det bjöds på mycket fint spel på sina håll. Grillen tändes där korv och hamburgare bjöds deltagare i tävlingen samt andra på plats för att uppmärksamma 50 årsjubileet. Stort tack till Thomas Lindhoff som skötte grillen och Fredrick Andréason som höll i puttmästerskapen på övningsgreenen! 

Vinnarna i mitten, 2:or till vänster i bild och 3:or till höger
Juniorer 18 hål
Klubbmästare:  Oliver Persson,  66 slag
Andra plats:  Philip Persson,  70 slag
Tredje plats:  Oskar Lidberg,  84 slag


Seniorer 18 hål
Klubbmästare:  Fredrik Borg,  71 slag   
Andra plats:  Felix Olsson,  77 slag
Tredje plats:  Vesa Vuokila,  80 slag


Seniorer 65+   9 hål
Klubbmästare: Theo Krieger,  46 slag

Andra plats: Magnus Åkesson,  48 slag
Tredje plats: Göran Brännström,  49 slag


Puttmästare, 9 hål på övningsgreenen, är Felix Olsson till vänster som vann i ett rafflande särspel över Björn Persson till höger efter att båda puttat runt de 9 tuffa hålen på 16 puttar totalt.

Klubbmästerskap & Jubileumsdag!

  • 8 aug 2023

KLUBBMÄSTERSKAP / 50-ÅRS JUBILEUM
Söndagen 27 augusti avgörs Klubbmästerskapen, KM, och samtidigt uppmärksammar vi klubbens 50-års jubileum. Anmälan till huvudtävlingen är öppen och görs via denna länk: Anmälan KM
Tävlingen spelas som tidigare år i tre klasser; Seniorer herr/dam, Juniorer pojk/flick samt Seniorer 65+ herr/dam. KM avgörs som alltid i formen SLAGGOLF och utan hcp. 
Starttider publiceras på "min golf" från fredag 25 aug ,13.00.

Vi välkomnar medlemmar att komma till klubben denna dag även om man inte deltar i Klubbmästerskapen. Övriga aktiviteter kommer vara KM i puttning och andra roliga utmaningar. Skicka gärna ett mail till: info@danderydsgk.se  för anmälan. Grillen är på under dagen och vi kör igång vid 11.00 och räknar med att hålla på till i alla fall 15.00.

VÄLKOMNA!