Nyheter

Dressing på Fairway!!!

  • 22 sep 2019

Banchefen informerar:

NU ska Fairways Dressas så de blir superfina inför 2020.

Imorgon (tisdag 24.9) ska vi börja med luftning av fairway, som betyder att vi göra hål ca 20mm bredd och 80-100mm djup. Luftning minska komprimering och hjälper till att främja god dränering. Luftning öppnar jordprofilen för att låta luft, vatten och näringsämnen nå rötterna.

I samband med luftning ska vi stödså våra fairway för att förbättra spelyta. Sista moment är att dressa. Målet med att dressa är att skapa en bättre jordprofil till gräset och bättre spelyta.

Jobbet borde inte påverkar ditt spel men gärna ta lite hänsyn med banarbetare.

Hälsningar

Dave

Administratör/Receptionist

  • 13 sep 2019

Danderyds Golfklubb söker Administratör/Receptionist

 

 

Danderyds Golfklubb är en 9-håls parkbana mitt i Danderyd och en ideell förening inom SGF medlemsstruktur.  Klubben har fokus på ungdomar men har även många seniormedlemmar och green-fee spelare.

 

.

Vill du ge våra medlemmar Professionell medlemsservice?

 

Vi söker nu för vår expanderande verksamhet en Administratör/Receptionist. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge professionell service till våra nuvarande och blivande medlemmar.

 

Mängden uppgifter varierar naturligtvis efter säsong. Under golfsäsongen, mitten april till mitten oktober, arbetar du i vår reception. Där ingår att ta hand om tidsbokningar, kassahantering, enklare servering och annan medlemsservice. Du sköter mail och telefonkontakter, uppdaterar GIT, vår hemsida etc. Inför och under golfsäsongen är du också ansvarig för att rekrytera hjälptränare och receptionsvikarier.

 

Du kommer också arbeta med bokföringsunderlag, fakturering, tidsredovisning etc och du är vår kontaktperson mot vår redovisningsbyrå.

 

Låter det intressant?

För att lyckas i tjänsten behöver du ha erfarenhet av att arbeta med service och med administration. Du gill ar att arbeta självständigt med eget ansvar. Att du gillar golf är naturligtvis en fördel.

 

Tjänsten varierar i omfattning under året, där fokus är under golfsäsongen. Då arbetar du i vårt klubbhus, men utanför golfsäsongen arbetar du hemifrån med av klubben tillhandahållen IT-utrustning.  Ersättningen är per timme enligt överenskommelse och vi följer naturligtvis lagar och regler kring anställningen. Vi bedömer att det i snitt under året motsvarar cirka en halvtidstjänst.

 

Välkommen med din ansökan

Du skickar din ansökan till  info@danderydsgk.se . Har du frågor är du välkommen att kontakta Ebbe Loiborg, ordförande, tel  0733-167536 eller Henrik Kjellberg, kassör, tel 0706-741426

/explorer/files/190912Annons%20administrato%CC%88r_receptionist%20.pdf

Klubbmästare

  • 2 sep 2019

Den 1e september var det dags för klubbmästerskap och det bjöds på strålande solsken för alla tävlande. Vi gratulerar alla årets klubbmästare och tävlingsdeltagare för bra insatser. 

2019 års vinnare i klassen:

Flickor - Shriley Lidman

Pojkar yngre - Julius Muller

Pojkar äldre- Kristoffer Sjölund

Herrar - Roger Bode'n

Damer veteraner- Susanne Rudholm

Herrar veteraner - Robert Alme'n

Priser utdelas på årsmötet i november.

Lyckönskningar 

Tävlingsledningen