Nyheter

Ny uppdatering banan!

  • 16 apr 2024

Det har varit en utmanande vår för landets golfbanor och det inkluderar även Danderyds GK. Liksom hos många andra är det för blött på banan för att spel ska kunna bli aktuellt och vi kommer tyvärr inte kunna öppna på fredag 19 april som vi hoppats. Vi tar dag för dag, hoppas på värme/sol och återkommer med ny uppdatering under nästa vecka.

Ny uppdatering banan!

  • 14 apr 2024

Regnet faller tyngre än väntat under söndagen på Danderyds GK. Vi har beslutat att låta banan vila fram till fredag då tanken är att vi ska öppna officiellt för säsongen. Banan är således helt stängd tillsvidare.

SOL OCH VÄRME NU TACK!!

Uppdatering banan

  • 12 apr 2024

Danderyds GK kommer att öppna officiellt fredag 19 april. Fram till dess håller banan öppet med provisoriska vintergreener. Starttidsbokning  är tillgänglig från onsdag 17 april. För spel fram till fredag gäller först till kvarn på 1:ans utslagsplats. Var som alltid noga med säkerheten på banan!

                                                                     ***

MEDLEMSKAP 2024
För att spela på klubben utan att betala greenfee krävs aktivt Golf id genom medlemskap i Danderyds GK. Greenfee betalas av icke medlemmar och dessa behöver aktivt Golf id via annan golfklubb.

Om man varit medlem 2023 och Golf id inte är aktivt behöver årsavgiften betalas för 2024. Om inte giltig faktura finns för betalning så kontakta klubben via mail: info@danderydsgk.se så hjälper vi till. 

 

Uppdatering banan

  • 7 apr 2024

Väder, väder, väder........ Samma visa år ut och år in vid denna tidpunkt! Varmt och fint väder kring påsken och en hel del spel på banan med vintergreener öppna. Precis när tanken väcktes att det snart kanske går att öppna fullt ut så kom vintern tillbaks med snö och kyla! Nåväl, vi är ganska härdade och vi vet att det vänder snabbt igen.

Siktet är nu inställt på att öppna banan under v16, kanske redan måndag 15 april om allt går väl. Fram tills dess får vi hålla tillgodo med spel på vintergreener om vädret tillåter. 

Banan öppen med vintergreener!

  • 12 mar 2024

Vi öppnar banan med vintergreener onsdag 13 mars. Inga bokade starttider behövs, är det flera grupper på plats samtidigt kommer man överens om startordning. Det råder obligatoriskt spel från slagmatta och dessa finns i den vita lådan vid entrén till klubbhuset. Alla slag från fairway och ruff ska slås från matta, inga torvor får slås upp ur marken! Kom ihåg att lämna tillbaks mattan efter avslutad runda.

Medlemmar som har betalt årsavgift för 2024 har rätt att spela och gäster med aktiva golf id är också välkomna och betalar vinter-greenfee 50 kr med Swish enligt anvisningar vid klubbhuset.

Droppa för tillfälligt vatten om det är blött där bollen ligger.

Beträd ej ordinarie greener.

Var mycket noga med att ropa "FORE" vid minsta risk att någon kan träffas av boll!

Holken toan vid 7:an är på plats först när ordinarie säsong startar.

Vi räknar med att öppna banan fullt ut som tidigast under andra veckan i april, vädret styr som vanligt.

KLUBBHUS & RECEPTION
Vi håller tillsvidare officiellt stängt i klubbhuset och öppnar fullt ut då banan öppnar med ordinarie greener. När ordinarie säsong börjar gäller också bokade starttider som vanligt.
Kom ihåg att ladda ner den nya bokningsappen från SGF: Min golf bokning

För kontakt hänvisar vi fortsatt till mail:  info@danderydsgk.se

 

VÄLKOMNA!