Nyheter

Två generationer

  • 27 maj 2015

Nu på söndag är det äntligen dags igen för två generationer!

Förra gånger vara vi rätt få men nu är väderprognosen betydligt bättre så vi hoppas på fler anmälningar!

För er som är nya i klubben eller inte vet vad detta är för något så är det en tävling där man spelar i par. Paret ska bestå av två personer från två oilka generationer. Till exempel kan det vara morfar och barnbarn eller mamma och son. Vi går ut på banan och paren spelar scramble, alla kör med respektive handicap och de paret som får bäst score vinner pris.

Startavgiften är 100kr/par 

Vad kan tänkas vara en trevligare aktivitet på en söndag förmiddag?-Inget anser vi, därför hoppas vi på att få se er här!

Anmälning sker genom att antingen komma ner till klubben, mejla traning@danderydsgk.se eller ringa Per Andersson; 070-895 32 32

Varmt Välkomna!

Har ni klubbor som står och tar pla

  • 19 maj 2015

Hej alla kära medlemmar

Vi här på Danderyds golfklubb vill utöka vårt förråd med klubbor till främst juniorverksamheten. Därför undrar vi om det är någon av er som har klubbor som kan tänkas skänkas till klubben. Dessa klubbar kommer alltså användas i lån till juniorer som tränar i våra nybörjargrupper som inte har några klubbor. Alla klubbor stora som små, dam som herr tas hjärtligt emot. Om ni vill hjälpa oss hör av er till traning@danderydsgk.se ring Per Andersson 070-895 32 32 eller kom ner till klubben.

Tack på förhand

Danderyds golfklubb

Junior tävling 8e maj

  • 10 maj 2015

Fredagen den 8e maj var det junior tävling mot Jarla Banke, Hässelby och Lidingö. Det var en underbar solig vårkväll med 25 glada tävlande barn/ungdommar och stolta föräldrar som tittade på. Efteråt var det mycket snack och mys runt korvgrillen.

Klubbnytt 1.maj

  • 1 maj 2015

 

Efter en bra försäsong är banan nu i mycket fint skick!

Läs nyheter nedan "läs mer" till höger....