Nyheter

Banan öppnar 15 april!

  • 11 apr 2023

Äntligen lite vår och värme i luften, vi öppnar banan fullt ut nu på lördag 15 april!

Det är tidigt på säsongen och gräset är i uppvakningsläge så extra viktigt att lägga tillbaks uppslagna torvor och laga nedslagsmärken på greenerna! 

Vår banchef Dave Rigby och hans medarbetare Fredrik Borg jobbar nu hårt med att få banan i bra skick och göra fint runt omkring efter vintern. Flera, mycket välkomna, ideella krafter är också behjälpliga under inledningen av säsongen.

                                                                   
Bokning
Starttidsbokning är tillgänglig från torsdag 13 april och som alltid är det enklast att boka online via inloggat läge i "Min golf" eller i appen "Min golf bokning". Det går självklart också bra att ringa receptionen på 0768 738897 för hjälp med bokning av starttider. 
Starttidsschemat sträcker sig alla dagar från 06.00-20.00 och bokad tid är obligatoriskt även vid spel utanför öppettider i reception/klubbhus. 

                                                                     
Klubbhus/reception
Öppettider i klubbhuset är, från och med lördag, 08.30-18.00 på vardagar och 08.30-17.00 på helger och dessa tider gäller också Café/Shop. All försäljning är fortsatt kontantfri, kort eller Swish är det som gäller. 

 

Välkomna till säsongen 2023!