Sommaren är här!

  • 12 jun 2024

Vi är nu en dryg månad in i säsongen och efter hårt arbete från vår banpersonal är banan riktigt fin! En lång period med sol och torka har följts av välbehövligt regn som ger god energi till gräset.

SOMMARLOV!
Ett, som vanligt, efterlängtat sommarlov har inletts och klubbens juniorer får mer tid för golfen. Jättekul såklart men när trycket ökar behöver också uppmärksamhet kring säkerhet och andra centrala delar av spelet på banan skärpas. Här är några viktiga punkter för alla, inte bara juniorer, att ha koll på:

- Kom i tid till bokad starttid!
- Starta inte före bokad tid så blir det bra flyt!
- Alla som spelar behöver eg
en bag/utrustning, ej tillåtet att dela!
- Alla i gruppen skriker FORE vid minska risk att någon kan träffas!
- Banpersonal har alltid förtur under deras arbete!
- Håll 1 boll i spel och försök att få den i hål på så få slag som möjligt! 
- Banan är ej ett övningsområde där man får flera chanser att lyckas!
- Vårda banan, lägg tillbaks uppslagen torv och laga nedslagsmärken!

JUNIORLÄGER
Under veckorna 25-27 genomförs klubbens mycket populära sommarläger för Juniorer. Måndag-torsdag mellan 09.00-15.00 respektive vecka samlas deltagarna för lärorika och roliga dagar tillsammans. För övriga medlemmar finns goda möjligheter till spel som vanligt under lägerveckorna.

MIDSOMMAR
Klubbhus och reception håller stängt under midsommarafton och midsommardagen. Banan är öppen för spel som vanligt och bokning görs via "min golf bokning". Gäster är välkomna och betalar greenfee via Swish enligt anvisningar vid klubbhusets entré.
Vagnar går inte att hyra under dessa dagar så har man ingen egen är det klokt att använda halvset som är lättare att bära.

                                                                      
Trevlig Midsommar!